Skupina o titulu Chomýž - odveta

25.01.2011 08:28

 

II. kolo play-off Barex - Chomýž  2:3

 

 

     V prvním zápase v novém roce přivítal Barex hráče z Chomýže. Barex postihla marodka a tak jsme nastoupili v šesti útočnících a pěti obráncích. Barexu se na konci minulého roku nevedlo a tak chtěl začít nový rok lépe.

    Začátek utkání byl velice vyrovnaný a na obou stranách se střídali dobré kombinace. První, kdo vstřelil branku zápasu byla Chomýž. Barex bojovným výkonem stačil vzápětí vyrovnat.

    Ve druhé třetině se hrál opět vyrovnaný hokej s minimem vyloučených. Druhý gól přidala Chomýž po lehkém zaváhání domácího gólmana. Ale i na to Barex dokázal odpovědět a srovnal do konce třetiny skóre na 2:2.

    Ve  třetí třetině kralovali brankáři. Na každé straně dokázali vychytat vyložené šance. Ovšem Chomýž měla přece jen v zápase více štěstí. V polovině třetí třetiny, ztratil domácí obránce na útočné modré puk a hostující útočník proměnil samostatný nájezd. Chomýž vedla opět v poměru 3:2. Barex se dral do útoku. Vyhození z obrané třetiny dokázal zpracovat domácí útočník a rval se se na hostujícího gólmana. Byl atakován dvěma hráči, kteří mu znemožnili zakončení. Po dalším nájezdu se už ovšem pískalo. Nedovolené bránění rozhodčí odměnili samostatným nájezdem. Sám poškozený, jak ukládají pravidla se zmocnil puku, ale bekendovým blafákem neošálil hostujícího brankáře. V závěru utkání hrál Barex oslabení a na závěrečný nápor už nebyl čas. Vyrovnané utkání nakonec vyhrála Chomýž poměrem 3:2.

    Barex konečně po delší době odehrál velice kvalitní utkání.

 

Další utkání hraje Barex ve středu 12.1 od 20.45 proti týmu Buldok Otrokovice