Skupina o titul Plačkov

09.12.2010 10:38

 

Vyrovnaný zápas Barex prohrál 3:1

 

 

 

    V posledním zápase třetího kola KHL nastoupil Barex proti týmu Plačkova. V základní části se oba soupeři rozešli smírně 3:3 a tak se od zápasu čekal vyrovnaný boj.

 

    Barex po delší době nenastoupil ve třech kompletních sestavách. Vlivem zranění a onemocnění hráčů nastoupil s 12 hráči v poli.

 

 

    Začátek utkání patřil Barexu, ale našim hráčům chybělo ke skórování štěstí. Plačkov opět podržel dobrý výkon gólmana. O první branku v zápase se postaral Plačkov. Běžela druhá třetina, čvrtá minuta. Střela od modré čáry se odrazila k hráči Plačkova, který nikým neatakován umístil puk za záda gólmana Barexu.

 

    Druhý gól dal Plačkov se štěstím. Nahozený puk od modré čáry se nešťastně odrazil od obránce Barexu a puk se dostal za brankovou čáru. Barex se snažil srovnat, ale do konce třetiny se mu to nepovedlo.

 

 

    Zlomem v utkání pro Barex byla přesilovka pět na tři. Barexu se přesilovka vůbec nepovedla a promarnil tal velkou šanci na zvrat v utkání.

 

    Ve třetí třetině přidal Plačkov jistotu v podobě třetího gólu. Barexu se podařilo snížit na 1:3, ale další gúoly nepřišly. V závěru utkání hrál Barex přesilovku. Odvolal gólmana a snažil se v šesti hráčích snížit. Plačkov dobře bránil a nedovolil soupeři skórovat. Ve vyrovnaném utkání nakonec Barex podlehl 1:3.