Skupina o titul Plačkov - odveta

10.02.2011 11:49

 

Barex - Plačkov 1:3

 

        Barex se ujal vedení již v první minutě utkání. Z úvodního buly vybojoval puk Stančík, přešel do útočného pásma a vystřelil na bránu. Puk prošel za záda nekoncentrovaného gólmana, když na světelné tabuli svítil čas 0:08. Podle mého názoru jeden z nejrychlejších gólů v KHL. První třetina nabídla vyrovnané utkání. Obě mužstva si vypracovala šance, ale nikomu se nepodařilo skórovat.

        Druhá třetina se podobala třetině první. Šance na obou stranách likvidovali pozorní gólmani. Až v závěru třetiny se Plačkovu podařilo vyrovnat. Nepřesnou přihrávku zachytil obránce, který vyrazil dopředu, za útočnou modrou vystřelil kolem bránícího obránce a puk dostal do sítě. Po druhé třetině 1:1.

        Ve třetí třetině měl Barex mnoho šancí díky přesilovým hrám. Bohužel ani jedna se mu nepodařila a Plačkov trestal. Dvěma góly rozhodl o svém vítězství 3:1. Barex i nadále trápí hlavně koncovka. Jak nám po utkání řekl jeden z útočníku Barexu s číslem 19 ''podali jsme odevzdaný výkon''.

        Barex tak čekají už jen dva zápasy v nadstavbové části. Ve středu proti Vážanům a příští týden ukončí své působení s Hanáky.