Skupina o Titul Hanáci

21.12.2010 12:21

 

Barex ukočil rok 2010 prohrou

 

        Poslední zápas roku 2010 nastoupil Barex proti Hanák Teamu Kroměříž. V nadstavbě se hráčům Barexu nevede a ze čtyř utkání mají jen dva body. Před zápasem proběhla konzultace celého týmu. Vedení chtělo upozornit na jednotlivé herní kombinace, ze kterých padaly často branky. Mužstvo bylo před zápasem odhodláno vše podřídit vítězství, ale nakonec se mu to nepovedlo.

 

        Začátek zápasu byl vyrovnaný, rychlý, bojovný. V šesté minutě Hanáci byly důraznější před naší brankou a šli do vedení v zápase. Ve třinácté minutě šli do dvoubrankového vedení. Od té doby převzali na ledě vládu. Daleko lépe bruslili, byli u kotouče rychleji, dobře kombinovali a rozhodně měli větší chuť po hokeji. Třetinu vyhráli o dvě branky.

 

        Ve druhé třetině se obraz hry příliš nezměnil. Barex měl šance, ale žádnou z nich nedokázal proměnit. A tak se ke slovu dostali Hanáci. V první osmi minutách se podařilo Hanákům třikrát skórovat a prakticky bylo o zápase rozhodnuto. Barex pykal za hruhé chyby v obraně.

 

        Ve třetí třetině dostal Barex možnost přesilové hry 5:3. Ani v ní se mu nepodařilo skórovat a hanáci přidali v třetí třetině další dva góly a tím stanovili konečné skóre 0:8 v neprospěch Barexu.

 

        Barex  po prvím kole play off  dokázal porazit jen Buldoky. V tabulce nám patří šesté místo se dvěma body.

 

       Stejně jako vyhořela továrna na výrobu Barexu, vyhořel včera i Barex na ledě.