Skupina o titul Buldoci - odveta

25.01.2011 08:29

 

Barex - Buldoci 2:4

 

 

    V dalším zápase KHL se Barex střetl s týmem Buldoků. Barex zatím ve vzájemných zápasech vždy vyhrál. Ať už to bylo v základní části nebo prvním kole nádstavbové části. Proto se čekal opět vyrovnaný souboj.

   

    Začátek utkání vyšel lépe Buldokům. Již v druhé minutě vstřelili první branku. Po závaru před brankářem se zorientovali rychleji v brankovišti a překonali brankáře. Barex zanedlouho vyrovnal v čase 03:25 se trefil Jan Máselník. Další minuty byly pro Barex tragické. Nejdříve inkasoval v sedmé minutě a následně v oslabení 5:3 a 5:4.Buldoci první třetinu vyhráli poměrem 4:1.

    

    Třetí třetina patřila jednoznačně Barexu. Hráli aktivněji a více soupeře tlačili. Tlak vyvrcholil ve 37. minutě, snížením na 2:4. další góly ovšem nepřišli. Barexu se v posledních zápasech nedaří proměňovat střelecké příležitosti. Všechny šance skončili u brankáře Buldoků. Jedinou větší šanci nabídl Buldokům brankář Barexu, který si mohl připsat „první nahrávku“ v soutěži. Při rozehrání nahrál přímo na hůl soupeřova hráče. Ten nabídkou pohrdl a nastřelil pouze vrchní spojnici brankové konstrukce. Barex tak prohrál pátý zápas v řadě.

 

    Hvězdou utkání se stal Jan Máselník, který dokázal dvakrát skórovat. Honzo díky. Alespoň někdo dokáže proměňovat brankové situace.

 

    I přes prohru se naši hráči sešli po zápase v hospodě a spolu se slečnou vrchní se radovali z dobré party, která v našem týmu panuje po každém zápase.